AİLE BİR SIR SAKLIYOR GİBİ! NARİN GÜRAN NEDEN BULUNAMIYOR? AİLE BİR SIR SAKLIYOR GİBİ! NARİN GÜRAN NEDEN BULUNAMIYOR?

Aydın’ın Nazilli ilçesinde akşam saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Kardeşköy Mahallesi’nde televizyon tamirciliği yapan M.G., H.D. isimli şahsın evine tamir için gitti. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, M.G.’nin yanında getirdiği çekiçle saldırıya geçmesiyle dehşete dönüştü. Televizyon tamircisi, ev sahibi H.D.’nin kafasına ve göğsüne vurduktan sonra, H.D.’nin eşi N.D., kızı H.G. ve torunu B.G.’yi de başlarına vurarak yaraladı.

1'İ ÇOCUK 4 KİŞİYİ YARALADI

Komşuların evden gelen sesler üzerine durumu fark etmesi ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber vermesiyle olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan H.D., Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Eşi N.D. ve torunu B.G. beyin kanaması geçirirken, yoğun bakım servisine alındı. H.D.’nin kızı H.G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

ŞÜPHELİYİ KOMŞULAR YAKALADI

Olayın şüphelisi M.G., evin dışında H.D.’nin komşuları tarafından yakalanarak jandarma ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan M.G. hakkında soruşturma başlatıldı.

HASTANEDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Olayın ardından yaralıların yakınları Nazilli Devlet Hastanesi’ne akın etti. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hastane ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.