Narin Güran cinayeti soruşturmasıyla ilgili önemli bir ses kaydı soruşturma dosyasına girdi. Tutuklu bulunan ve cinayetin kilit ismi konumundaki amca Salim Güran’ın yanında çalışan işçisi Ramazan Atasoy’a “Ramazan kız öldü mü yaşıyor mu?” diye ses attığı ortaya çıktı.

Amca Salim Güran'ın telefonundaki WhatsApp yazışmalarını sildiği ortaya çıkmıştı.

ANNE VE KÜÇÜK AĞABEY İÇERDE

Soruşturmada gözaltına alınan 22 kişi dün adliyeye sevk edildi. Narin’in annesi Yüksel Güran (44) ve ağabeyi Enes Güran (18) ‘kasten öldürme suçuna iştirak etmek’ suçundan, amca Fuat Güran (42) ‘suç delillerini yok etmek’, kuzeni Muhammet Kaya, yengesi Maşallah Güran (46) ile kızı Birsen Güran (19), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya, tutuklu amca Salim Güran’ın işçileri Mehmet Selim Atasoy (40) ve Ramazan Atasoy, ‘suçluyu kayırma, suç delillerini yok etmek’ suçundan tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.

YASAK İLİŞKİ İDDİASINA CEVAP

Narin’in babası Arif Güran’ın da aralarında bulunduğu 13 kişi ise serbest bırakıldı. Anne, ağabey ve amcanın da bulunduğu 8 zanlı ise tutuklandı, 4 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Narin’in annesi Yüksel Güran, savcılıktaki ifadesinde “Narin seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?” sorusuna, “Hayır, öyle bir şey kesinlikle yok” yanıtını verdi. İfadesinin başlarında, Narin’i kimin öldürdüğü konusunda bir fikri olmadığını söyleyen anne Güran’ın, sonlara doğru “Salim kızıma niye zarar verdi bilmiyorum” demesi kendi ifadesiyle çelişmesine neden oldu.

NARİN'İN YENGESİ TUTUKLANDI: "SALİM GÜRAN İLE İLİŞKİM YOK" NARİN'İN YENGESİ TUTUKLANDI: "SALİM GÜRAN İLE İLİŞKİM YOK"

NARİN'İN AĞABEYİNDEN TEPKİ ÇEKEN AMCA SAVUNMASI: ONDAN YANA GÖNLÜM RAHAT NARİN'İN AĞABEYİNDEN TEPKİ ÇEKEN AMCA SAVUNMASI: ONDAN YANA GÖNLÜM RAHAT