Gündem Haberleri

NARİN GÜRAN'IN ÖN OTOPSİ RAPORUNDA KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Narin Güran'ın ön otopsi belgesi, defin işlemlerinin ardından servis edildi. Türkiye'yi derinden etkileyen 8 yaşındaki kızın ölümünde kesici-delici alet veya ateşli silah yaralanması izine rastlanmadı. Boğularak öldürüldüğü şüphesi kuvvet kazandı.

Abone Ol

CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ'ın paylaştığı ön otopsi belgesine göre Adli Tıp Kurumu çalışmasında ilginç bulgulara ulaşıldı.

Narin'in bir bacağında kırık izi bulunmuş. Bu kırık izi darp, cebir sonucu mu oldu yoksa lezyon sonucu mu oldu, ona bakıyorlar. Gerçek raporun 15 gün içerisinde çıkması bekleniyor.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLME ŞÜPHESİ GÜÇLENDİ

Uludağ rapordan şunları aktardı:

İleri derecede çürüme varmış. Boynunda şüpheli bir lezyon var. Bu boğma suretiyle de olabailir, çürüme ve lezyon sebebiyle de olabilir diyorlar. Kritik bir bilgi daha var. Cesette yer değiştirme izi olma ihtimali yüksek. Ceset yer değiştirmiş. Bunu da araştırıyorlar. Böyle bir iz, emare tespit edilmiş görülüyor. Şu an pataloji, toksikoloji ve biyoloji raporu çıkacak. O birimler Narin'in cesedi ile ilgili çalışmalara devam ediyor. Bu kiritik bilgiler, çünkü cesette çok ciddi lezyonlar var ve çok ciddi tespitler var. Yani nihai kararı İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun son kararı, son sözü vereceğini düşünüyorum."

TAVAŞANTEPE MEZARLIĞINA DEFNEDİLD

Diyarbakır’da 19 gün sonra derede cenazesi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran, gelinliği tabuta bırakılarak gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde dün cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran, komşu köy olan Batı Karakoç köyünde cenaze namazı kılındı.

Narin, daha sonra gelinliği tabuta bırakılmış şekilde mezarlığa getirilip gözyaşları için defnedildi. Yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişinin işlemleri sürüyor.

Narin'in cenaze törenine Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Diyarbakır milletvekilleri Suna Kepolu Ataman ve Mehmet Sait Yaz, Mardin Milletvekili Faruk Kılıç, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Hazro Belediye Başkanı Fuat Mehmetoğlu ve kurum amirleri ile bazı siyasi partilerin il ve ilçe başkanları katıldı.

NARİN GÜRAN'IN CENAZESİNE AİLESİ KATILMADI, TABUTUNA DUVAK KOYULDU NARİN GÜRAN'IN CENAZESİNE AİLESİ KATILMADI, TABUTUNA DUVAK KOYULDU