Gündem Haberleri

NARİN CİNAYETİNDE GÖZALTINA ALINAN 23 ŞÜPHELİDEN SERBEST BIRAKILAN KİM?

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 23 şüpheliden 1'i serbest bırakıldı.

Abone Ol

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

SERBEST BIRAKILAN KİM?

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası Salim Güran'ın eşinin de bulunduğu 23 kişiden 1'i jandarmadaki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Serbest bırakılan şüphelinin mahallede görevli imam olduğu bildirildi.
Edinilen bilgiye göre diğer 22 şüphelinin jandarmadaki işlemleri ise sürüyor.

TUTUKLU AMCANIN AVUKATI DAVADAN ÇEKİLDİ

Narin’in tutuklu amcası S.G.’nin avukatı Seda Toğrul, beyan ve delilleri göz önünde bulundurarak davadan çekildiğini duyurdu.

Toğrul, bir anne olarak savunmaya devam edemeyeceğinden müdafilik görevinden çekildiğini belirterek "Güzel kızımız Narin'in bu yaşadıklarının derin hüznü ve acısını bir anne olarak doğrudan içimde hissediyorum. Dosyanın bundan sonra sanık müdafi olarak değil, bir anne olarak, bir vatandaş olarak yakından takipçisi olacağımı, adil bir yargılamanın gerçekleştirilmesi, tüm sorumluların yargılanması temennisi içinde olacağımı tüm kamuoyu ile paylaşırım" şeklinde açıklamada bulundu.