Muğla Ticaret Sanayi Odası (MUTSO) 2022-2026 dönemi 24’üncü aylık olağan meclis toplantısı 27 Ağustos Salı günü Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da katılımıyla MUTSO Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın divan başkanlığında yapılan toplantya Oda meclisi, yönetim kurulu ve  komiteler katılım sağladı.

Fortune Türkiye Dergisi’nin her yıl gerçekleştirdiği net satışlara göre hazırlanan ve tüm sektörleri kapsayan “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketleri” arasında yer alan Oda Meclis üyesi Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mevlut Acar’a plaket takdim edildi.

Oda Meclis üyesi Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mevlut Acar Fortune Türkiye Dergisi “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketleri” arasında yer alması sebebiyle MUTSO Meclisi adına hazırlanan plaketi Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın elinden aldı.

EN YÜKSEK MEVDUAT FAİZİ VEREN BANKA HANGİSİ? 1 MİLYON TL'YE AYDA 59 BİN TL EN YÜKSEK MEVDUAT FAİZİ VEREN BANKA HANGİSİ? 1 MİLYON TL'YE AYDA 59 BİN TL

Plaket takdimi sırasında kürsüden MUTSO meclisine hitapta bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Muğla ekonomisine kazandırmış olduğu değerli katkılardan dolayı Acar’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

ACAR'DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI

MUTSO Meclisine teşekkür eden Mevlüt Acar, "Öncelikle bu plaketi Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ın elinden almaktan dolayı son derece mutluyum. Çok teşekkür ediyorum başkanıma. Meclis Başkanım, oda başkanım ve tüm arkadaşlarımın huzurunda böyle bir plaket almak bizi onurlandırdı. Bu plaketi almak önce birlikte çalıştığımız ailem, kardeşlerim, çalışanlarım, ilimizdeki müşterilerimiz ve tüm vatandaşlarımızın katkılarıyla oldu. Ben bu ödüle onlarla birlikte nail oldum.

Bu plaketi sadece ben kendim almadım, tüm beni destekleyenlerle birlikte bu plakete sahip oldum. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve tüm arkadaşlarımın da yaptıkları başarıları işlerden dolayı plaketler kazanmalarını diliyorum" dedi.

MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan ise şunları söyledi:

Güzel bir toplantı oldu. Bir kez daha MBB Başkanı Ahmet Aras’a teşrifleri ile bizi onurlandırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Toplantımız süresince ilimize, sektörlerimize, ekonomiden sosyal hayata dair birçok sorun ve çözüm önerilerini konuştuk. Ama ilimizde çok güzel şeyler oluyor. Biz ilimizde güzel şeyler yaşamaktan çok mutluyuz. Muğla’da olan güzel şeylerin arasında bizim hem Muğla’da hem de odamız adına da çok mutlu olduğumuz çok gurur duyduğumuz olaylar oldu.  Meclis Üyemiz Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mevlut Acar Türkiye’de her yıl düzenlediği “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketleri” arasında yerini yine aldı. Bu bizim için çok büyük bir gurur kaynağı oldu.

Tabi buna bir de ilave olarak Acarlar A.Ş. Muğla Vergi sıralamasında 4’üncü sırayla yerini aldı. Orada çok büyük kurumsal firmalar vardı. Ancak Acarlar Aş.’nin, çalışkanlığı, üreticiliği, yaratıcılığı yapmış oldukları işi bu sene de taçlandırdı. Acarlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Acar’ın her zaman söylediği istihdam, katma değer yaratmak ve kazandığının vergisini ülkeye geri vermek adına gösterdiği gayretten dolayı meclisimiz adına huzurunuzda bir kere daha teşekkür ediyorum dedi.

Editör: Haber48 Editör