Muğla Haberleri

MUSKİ'den 1 Ekim Muğla su kesintileri duyurusu: Saatlerce su akmayacak!

Muğla’da 1 Ekim Salı günü bazı ilçelerde 24 saate varan su kesintileri olacak. MUSKİ, su kesintilerinin yaşanacağı bölgeleri ve saatleri duyurdu.

Abone Ol

Muğla’da uzun saatler sürecek su kesintisi yaşanacak. Uzun süreli su kesintileri vatandaşları zor durumda bırakırken MUSKİ su kesintisi yaşanacak bölgeleri ve saatleri tek tek duyurdu. Muğla’da hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak? Muğla’da su kesintisi hangi bölgeleri kapsayacak? Muğla’da hangi ilçelerde ne kadar süreli su kesintisi olacak? Muğla’da sular ne zaman gelecek? İşte 1 Ekim Salı Muğla su kesintisi ayrıntıları...

MUSKİ DUYURDU: 24 SAAT SÜRECEK SU KESİNTİSİ

MUSKİ'den yapılan duyuruya göre Bodrum Turgutreis Mahallesi'nde saat 09.08 itibarıyla başlayan su kesintisi 24 saat boyunca devam edecek.

BODRUM'DA BİR GÜN BOYUNCA SULAR AKMAYACAK

Bodrum Akçaalan, Bahçelievler, Dağbelen, Dirmil, Farilya, Geriş, Gölköy, Gümüşlük, Gündoğan, Karabağ, Koyunbaba, Küçükbük, Peksimet, Türkbükü ve Yalıkacak Mahalle'sinde saat 10.00 itibarıyla başlayan su kesintisi 24 saat sürecek.

MARMARİS

Marmaris'e bağlı Tepe Mahallesi'ndeki 09.45'te başlayan su kesintisi ise 2 saat sürecek.

MUSKİ duyurdu: Muğla’da saatlerce su kesintisi olacak! Sular ne zaman gelecek? MUSKİ duyurdu: Muğla’da saatlerce su kesintisi olacak! Sular ne zaman gelecek?