Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Muğla Şubesi üyeleri ve aileleri, her yıl Ağustos ayının son Pazar günü düzenlenerek geleneksel hale gelen piknikte buluştu. MÜSİAD Muğla Şubesi üyeleri ve ailelerinin katılımıyla bu sene dördüncüsü düzenlenen geleneksel piknik programı, Ula'daki bir mekanda gerçekleşti. Kahvaltı ile başlayan buluşma programını gün boyu düzenlenen birçok etkinlik, aktivite ve yarışlar ile izledi.

ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYDU

Etkinlik kapsamında çocuklar için de resim yarışması, ata binme, halat çekme, ok atma, sandalye kapmaca gibi yarışmalar düzenlenerek küçüklerin eğlenceli vakit geçirmeleri sağlandı.

MÜSİAD MUĞLA ŞUBE BAŞKANI: İŞ HAYATINDAN UZAKLAŞIP SOHBET ETME İMKANI BULUYORUZ

Yoğun katılımın olduğu etkinlikte MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Nevzat Aykaç, şunları kaydetti:

MUĞLALILAR DİKKAT! DENİZ OTOBÜSÜ SEFERLERİNE 2025 YAZ SEZONUNA KADAR ARA VERİLDİ MUĞLALILAR DİKKAT! DENİZ OTOBÜSÜ SEFERLERİNE 2025 YAZ SEZONUNA KADAR ARA VERİLDİ

"Her yıl Ağustos ayının son haftası geleneksel hale getirdiğimiz piknik buluşmamızı yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik. Her yıl değişik bir mekanda MÜSİAD Muğla Şubesi ailesi olarak ailelerimizin ve çocuklarımızın bir araya gelerek tanışıp hasbihal etmesinin sağlarken, bizler de iş hayatından bir nebze uzaklaşıp sohbet etme imkanı buluyoruz."

Editör: Huri Kaptan