Spor Haberleri

Muğlaspor'un yeni stadyumuna kavuşmasına az kaldı! Yetkililerden bir dizi ziyaret

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş'ı ziyaret etti. Atatürk Stadı'nın yenilenmesi için yapılan görüşmeler sayesinde süreçte ilerleme sağlandığı kaydedildi.

Abone Ol

Atatürk Stadı'nın tribünlerinin depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılmasının ardından iç saha maçlarında Denizli Atatürk Stadı'na taşınan TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup temsilcisi Muğlaspor yetkilileri, stadyumun yenilenmesi süreciyle ilgili bir dizi ziyaret ve görüşmeler gerçekleştirdi. 

MUĞLASPOR YETKİLİLERİNDEN MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET 

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş'ı makamlarında ziyaret etti. Görüşmeye ziyaret sırasında il dışında bulunan AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete ise telefon aracılığıyla katıldı.

YETKİLİLERE TEŞEKKÜR 

Stadyum çalışmaları hakkında istişarelerde bulunan Başkan Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla'ya modern bir stadyum kazandırılması için çalışan kurumlar ve belediyeye teşekkürlerini sundu.

MUĞLASPOR'DAN ATATÜRK STADYUMU'NUN YENİLENMESİ SÜRECİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Ziyaretin ardından Muğlaspor Kulübünden şu açıklama yapıldı:

"Muğla Atatürk Stadyumu'nun yenilenmesine ilişkin müşavir firma tarafından hazırlanan uygulama projelerinin tamamlanarak bakanlığa teslim edildiği ve tüm uygulama projelerinin Menteşe Belediyesine teslim edilme aşamasına geldiği bilgisi alınmıştır. Stadyum parseline ilişkin imar uygulama işlemleri (yol terk işlemi) Muğla Kadastro Müdürlüğünce sürdürülmektedir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Menteşe Belediyesinde ruhsat ve tüm idari sürecin takibi büyük bir titizlik ve özveriyle sürdürülmektedir. Bu süreçte stadyum yapımı için tüm kurumlarımız ve belediyemiz, mevzuatlar çerçevesinde üzerine düşen tüm katkıyı sağlamaktadır." 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Bilgilendirme; <a href="https://t.co/LMPkesB1fp">pic.twitter.com/LMPkesB1fp</a></p>&mdash; Muğlaspor (@muglasporklb) <a href="https://twitter.com/muglasporklb/status/1837059961106448389?ref_src=twsrc%5Etfw">September 20, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>