KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN BENFİCA'YA TRANSFERİ BODRUM FK'YA DA PARA KAZANDIRDI KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN BENFİCA'YA TRANSFERİ BODRUM FK'YA DA PARA KAZANDIRDI

Önümüzdeki sezon TFF 2. Lig'e yükselmeyi hedefleyen Muğlaspor, ilk transferini 25 yaşındaki sağ bek Nurullah Serbest ile yaptıktan sonra bugün de Tugay Adamcıl'a imza attırdı.

GEÇEN SEZON 8 GOL ATTI

Geride bıraktığımız sezonda Efeler formasıyla 30 maça çıkan deneyimli futbolcu, 8 gol kaydetti. Yeni transfer Tugay Adamcıl, resmi imzayı kulüp tesislerinde attı. İmza törenine Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, yönetim kurulu üyeleri Barış Yayman, Semih Soykan, Cahit Alkan, Aykut Asar ve Sportif Direktör Ozan Özkan katıldı.

Tugay Adamcıl, profesyonel kariyerine Kayseri Erciyesspor’da başladı. Kariyeri boyunca Kahramanmaraşspor, Kayseri Şekerspor, Pazarspor, Afyonspor, Diyarbekirspor, Gümüşhanespor, Kırşehir FK, Karacabey Belediyespor ve Çankaya FK formalarını da terletti. Futbolculuk kariyerinde 1. Lig’de 21, 2. Lig’de 177, 3. Lig’de 87 ve Türkiye Kupası’nda 12 maça çıkan Tugay, toplamda 37 gol kaydetti.

Transfer çalışmaları devam eden Muğlaspor’un, yeni sezonda başarı grafiğini yükseltmeyi hedeflediği belirtiliyor.

MUĞLASPOR'UN 2024-25 SEZONU ÖNCESİ İLK TRANSFERİ NURULLAH SERBEST OLDU MUĞLASPOR'UN 2024-25 SEZONU ÖNCESİ İLK TRANSFERİ NURULLAH SERBEST OLDU

Editör: Haber48 Editör