TFF 3. Lig'de transferde hızlı bir çıkış yakalayan Muğlaspor, iki yeni futbolcuyla sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlı ekip, Batman Petrolspor'dan stoper Yalçın Eycan Kaya ve Erbaaspor'dan ön libero Çağrı Bülbül'ü kadrosuna kattı. Her iki oyuncu için de imza töreni gerçekleştirildi.

KADROSUNA İKİ YENİ İSİM KATTI

Geçen sezonun ilk yarısında 52 Orduspor formasıyla 13 maça çıkan Yalçın Eycan Kaya, devre arasında Batman Petrolspor'a transfer olmuş ve burada da 13 maçta görev alarak takımının 2. Lig'e yükselmesinde önemli bir rol oynamıştı. 26 yaşındaki futbolcu, kariyerinde Ankaraspor, Hacettepe 1945 Spor, Bucaspor 1928, 52 Orduspor ve Batman Petrolspor gibi takımlarda toplamda 160 maça çıktı ve 8 gol attı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras deniz altında kurdele kesti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras deniz altında kurdele kesti

14

33 yaşındaki Çağrı Bülbül ise Erbaaspor'da 33 maça çıktı. Daha önce Hacettepe, Giresunspor, GMG Kastamonuspor, 52 Orduspor, Ankara Demirspor, Nazilli Belediyespor ve Ankaraspor formalarını da terletmişti. Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Türkiye Kupası'nda toplamda 283 maça çıkan deneyimli ön libero, bu maçlarda 3 gol kaydetti.