Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, bu sezon 3. Lig'de mücadele edecek olan Muğlaspor'un yeni sezon hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kıyanç, takımın 27 kişilik kadrosuyla kamp çalışmalarına başladığını ve tüm transferlerin tamamlandığını belirtti.

"ÇELİK TRİBÜN PROJESİ ÖDENEK AŞAMASINDA"

Başkan Kıyanç, Atatürk Stadyumu'nda yıkılan tribünlerin yerine yapılması planlanan çelik tribünlerin gecikmesi durumunda maçlarını Denizli'de oynayacaklarını açıkladı. Kıyanç, "Stat için herkes elinden geleni yapıyor. Biz de stat için yetkilileri sıkıştırıyoruz. Sürekli iletişim halindeyiz. Stadın bir an önce yapılması için her şeyi yapacağız. Şu an ödenek aşamasına gelindi. Bu süreci en zararla atlatmak istiyoruz," dedi.

"ŞEHRİMİZDEN DESTEK BEKLİYORUZ"

Muğlaspor'un sadece bir spor kulübü olmadığını, aynı zamanda büyük bir sivil toplum örgütü olduğunu vurgulayan Kıyanç, "Muğlaspor, Muğla'da yaşayan herkesin kulübüdür. Şehirimizden destek bekliyoruz. Denizli ve Fethiye alternatif saha olarak bize gösterildi. Bodrum Süper Lig'de olduğu için orada oynayamıyoruz. Diğer sahalar 3. Lig'e uygun değil. Sahamız olmasa da biz şampiyon olmak durumundayız. Bu şehir, bu kulübe sahip çıkmaktan pişman olmayacak. Bu sezon ikinci lig hedefi koyduk. İkinci ligde uzun süre kalabiliriz," diye konuştu.

BAŞKAN YARDIMCISI BEYİMOĞLU: "BU SEZON 100 MİLYON LİRAYA İHTİYAÇ VAR"

Başkan Yardımcısı Haluk Beyimoğlu ise, 18 yeni transfer gerçekleştirdiklerini ve 7 oyuncunun altyapıdan yetiştiğini belirtti. "Toplam 27 kişilik kadroda yüzde 30'u Muğlalı ve altyapıdan çıktılar. Altyapıya çok ciddi yatırım yapıyoruz. Bu sezon 100 milyon liraya ihtiyacımız var. Sahamız olmazsa iç saha maçlarımız da deplasman olacak. Bu paralar bazı kulüpler için küçük paralar. Geçen sezon gerçekleştirdiğimiz ödeme disiplini nedeniyle transferlerde rahat ettik," ifadelerini kullandı.

HER KAPIDA BİR FİDAN: MUĞLA BŞB ÜCRETSİZ CEVİZ VE FİDAN DAĞITIMINA BAŞLADI HER KAPIDA BİR FİDAN: MUĞLA BŞB ÜCRETSİZ CEVİZ VE FİDAN DAĞITIMINA BAŞLADI

SPONSOR VE REKLAM DESTEĞİNE İHTİYAÇ VAR

Kıyanç, sponsor ve reklam desteğinin önemine değinerek, "Muğlaspor çok büyük bir sivil toplum örgütü. 15 farklı ilde Muğla'yı tanıtacağız. Güçlü bir destek bekliyoruz. Kalıcı gelirlerle ilgili projeler üzerinde çalışıyoruz," dedi.