İlçelerde zaman zaman etkisini artıran sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi. Sağanak her noktada hayatı çeşitli yönlerden olumsuz etkiledi. Yağışın etkisiyle Marmaris'in Selimiye ve Turunç mahallelerinde yamaçlardan kara yoluna kaya parçaları düştü.

MARMARİS'TE TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Yolu kapayan kayalar, ulaşımda aksamalara neden oldu. Kent merkezinde ise sürücüler araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekerken bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri meydana geldi. Belediye ekipleri tarafından su birikintilerinin olduğu cadde ve sokaklarda çalışmalar yapıldı. 

DATÇA'DA HORTUM!

Sabah saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış sonrası Datça İskele Mahallesi Kumluk Plajı açıklarında deniz üzerinde hortum görüldü. Herhangi bir olumsuz duruma neden olmadan hortumun etkisini kaybettiği öğrenildi.

MUĞLA'DA GENÇLERE YÖNELİK AFET BİLİNCİ PROJESİ TOPLANTISI MUĞLA'DA GENÇLERE YÖNELİK AFET BİLİNCİ PROJESİ TOPLANTISI

Muğla'nin İlçeleri̇ Sağanak Yağişa Tesli̇m Oldu (1)

DALAMAN'DA SU BİRİKİNTİLERİNE İTFAİYE EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Dalaman'da ise öğle saatlerinde etkili olan sağanak sonrası bazı caddelerde ve sokaklarda su birikintileri meydana geldi. Bazı mahallelerdeki su basan evlere itfaiye ekipleri motorlu pompalarla müdahale etti. 

BODRUM'DA TURİSTLER SAĞANAĞA ALDIRIŞ ETMEDEN DENİZE GİRDİ

Bodrum Yahşi Mahallesi'nde ise yerli ve yabancı turistler, sağanağa aldırış etmeden denize girdi. Yağışa, kıyıda ve sokakta yakalanan vatandaşlar iş yerlerine sığınırken yağış nedeniyle bazı bölgelerde denizin renginin kahverengiye döndüğü görüldü.

Editör: Huri Kaptan