Muğla'nın en büyük oyuncak mağazası Marmaris'te görkemli bir açılışla kapılarını açtı. Maytoys Oyuncak, 15 bin çeşit oyuncakla dolu mağazasını Tepe Mahallesi 48 Sokak'ta, çok sayıda çocuk ve ailesinin katılımıyla hizmete sundu. Açılış etkinlikleri karnaval havasında gerçekleşti.

MUĞLA'NIN EN BÜYÜK OYUNCAKÇISI

Açılış etkinlikleri 19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda çocuklara özel "Balon Karnavalı" gösterisiyle başladı. Çocuklar ve gösteri ekibi, meydandan mağazanın bulunduğu sokağa kadar yürüyerek açılış coşkusunu sokaklara taşıdı. Marmaris sokakları karnaval havasıyla renklendi.

BOZBURUN'UN TURİSTİK MAHALLESİ BAYIR'DAKİ SU SORUNU MUĞLA BŞB TARAFINDAN ÇÖZÜLDÜ BOZBURUN'UN TURİSTİK MAHALLESİ BAYIR'DAKİ SU SORUNU MUĞLA BŞB TARAFINDAN ÇÖZÜLDÜ

ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Açılışta konuşan Maytoys XL sahibi Okan Belger, Marmaris ve Muğla'dan kazandıklarını çocuklara geri vermeye çalıştıklarını belirterek, en büyük mağazanın açılışını yapmanın onurunu yaşadıklarını söyledi. Belger, 33 yıl önce Marmaris'le tanışmanın nasip olduğunu belirterek, "Bana Marmaris bir gün bile yok demedi ve dünyanın en güzel hayatını verdi. Ben bir Marmaris aşığıyım, sevdalısı olduğum ülkemde kazandım ve yatırım yapmaya devam ediyoruz." dedi.

ADETA KARNAVAL HAVASI VARDI

Maytoys ailesi olarak büyümeye ve gelişmeye devam ettiklerini vurgulayan Belger, "Maytoys markası var olduğu günden beri bizleri yalnız bırakmayan sevgili çocuklarımıza borcumuz var. Bu borcumuzu bir nebze ödemek, çocuklarımıza keyifli dakikalar yaşatmak için bugün karnaval havasında eğlenceli, hediyeli bir açılış yaptık. 'Çocuklar gülerse dünya güler' diyerek yola çıkmıştık. Bu sloganımız, mottomuz haline geldi ve çocukların gülmesi için elimizden gelen fedakarlığı yapmaya gayret ediyoruz. Güzel ülkemin güzel çocukları, iyi ki varsınız, hep mutlu olun." dedi.
Maytoys'un 3. mağazası olan bu yeni mağaza, Muğla'nın en büyük oyuncak mağazası olarak hizmet verecek. Belger, "Marmaris’imize ve Muğla’mıza hayırlı olsun." diyerek konuşmasını tamamladı. Bu renkli açılış etkinliği, Marmaris halkı ve çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve gün boyunca süren etkinliklerle keyifli anlar yaşandı.