• Haberler
  • Muğla
  • MUĞLALI KADINLAR TÖRENLE UĞURLANDI! ÇANAKKALE'Yİ İLK KEZ GÖRECEKLER

MUĞLALI KADINLAR TÖRENLE UĞURLANDI! ÇANAKKALE'Yİ İLK KEZ GÖRECEKLER

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümü kapsamında kadınları sevindiren bir programa imza attı. Çanakkale Şehitliği'ni hiç görmeyen 293 kadını, Çanakkale'ye gönderdi.

MUĞLALI KADINLAR TÖRENLE UĞURLANDI! ÇANAKKALE'Yİ İLK KEZ GÖRECEKLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 109. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Çanakkale Şehitliği’ni hiç görmeyen Muğlalı kadınlara bir jest yaptı. Belirlenen 293 kadını Çanakkale’ye gönderdi. 7 otobüsle Çanakkale’ye hareket eden kadınlar için bir tören düzenledi. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de katıldı.

MUĞLALI KADINLAR TÖRENLE UĞURLANDI! ÇANAKKALE’Yİ İLK KEZ GÖRECEKLER

Gürün, törende yaptığı konuşmada, “Sizleri farklı duygular hissedeceğiniz, Türk Milleti için en özel topraklardan biri olan Çanakkale’ye bu duygularla uğurluyoruz. Orada hissettiklerinizi, düşüncelerinizi küçük küçük notlar alarak bizlere ulaştırın. Bunları yazılı hale getirip yayınlayalım. Bizim de dualarımızı, minnetlerimizi şehitlerimize ulaştırın, yolunuz açık olsun.” dedi.

 Çanakkale’ye giden kadınlardan İnci Kaya da aslen İstanbullu olduğunu, Dalaman’da ikamet ettiğini ve Çanakkale’yi ilk defa göreceğini, çok heyecanlı olduğunu söyledi. Milas Çomakdağ’dan Gülergül Ağaçarası’da Çanakkale’ye ilk defa gittiğini söyledi.

Bakmadan Geçme