Muğla'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) tarafından düzenlenen ücretsiz spor okulları, gençleri ve çocukları sporla buluşturuyor. Özellikle voleybol branşında eğitim alan öğrenciler, disiplin ve eğlenceyi bir arada deneyimleyerek kendilerini geliştirme imkanı buluyor. Genç sporcular, deneyimli antrenörler rehberliğinde her geçen gün yeteneklerini keşfediyor.

MUĞLA'DA GENÇLERE YÖNELİK AFET BİLİNCİ PROJESİ TOPLANTISI MUĞLA'DA GENÇLERE YÖNELİK AFET BİLİNCİ PROJESİ TOPLANTISI

MUĞLALI GENÇLER GSB'NİN ÜCRETSİZ SPOR OKULLARI İLE GELECEKTEKİ BAŞARILARA HAZIRLANIYOR

GSB Spor Okullarında verilen eğitimlerle öğrencilerin spor yaparken keyif almalarının yanı sıra Muğla'nın spor kültürüne de katkı sağlanması hedefleniyor. Diğer yandan antrenörler, gençlerin kişisel gelişimlerine ve spor becerilerine yönelik çalışmalar yaparken, onları gelecekteki başarılara hazırlıyor.

GENÇLER SPORLA HEM FİZİKSEL HEM DE MENTAL OLARAK GÜÇLENİYOR

GSB Spor Okullarının Muğla'daki söz konusu çalışmaları, sporun geniş kitlelere ulaşmasına olanak sağlarken gençlerin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmesine de destek veriyor. Öğrenciler, voleybol antrenmanlarıyla hem fiziksel hem de mental olarak güçlenirken spor sayesinde özgüven kazanıp, disiplinli çalışmanın ve takım oyununa katkıda bulunmanın önemine varıyor.

Editör: Huri Kaptan