MUĞLA'DAN SPOR - 29 MART ÖZEL YAYINI

Muğla'dan Spor'un bu akşamki bölümünde Reşat Güngör ile Salim Alan, Muğla Süper Amatör Ligi Play Off grubunun iki iddialı ekibi olan Ortaca Belediye Spor Kulübü ve Ortaköy Spor Kulübü'nün 2 Nisan Pazar günü karşı karşıya geleceği maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

MUĞLA'DAN SPOR - 29 MART ÖZEL YAYINI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yayına Ortaköyspor Kulübü Başkanı Hüseyin Uçar, 1000a Yapı Ortaca Belediyespor Kulübü Başkanı Erem Kaya ve iki takımın teknik direktörleri katıldı. Her iki kulübün başkanları ve teknik direktörleri karşılaşmaya hazır olduklarını ve kazanmak için sahaya çıkacaklarını belirtti. 2 Nisan Pazar günü oynanacak mücadele Muğla Süper Amatör Ligi Play Off grubunun üst sıralarını yakından ilgilendiriyor. Muğla Ortaköy Stadı'nda oynanacak mücadele Haber48 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Muğla'dan Spor'da ayrıca Ortaca'da gerçekleşen Türkiye Gençler Ferdi Boks Şampiyonası ele alındı. Ortaca Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyona  61 ilden 448 Erkek, 236 Kadın sporcu, 150 antrenör ve 75 hakem katıldı. Genç Kadın ve Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 1 Nisan Cumartesi günü final müsabakalarına çıkılacak.

 

Bakmadan Geçme