MUĞLA'DA GENÇLERE YÖNELİK AFET BİLİNCİ PROJESİ TOPLANTISI MUĞLA'DA GENÇLERE YÖNELİK AFET BİLİNCİ PROJESİ TOPLANTISI

Muğla İl Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve il genelindeki Kur'an Kursları arasında yapılan Kur'an-ı Kerimi Yüzüne Güzel Okuma Yarışması'nın il finaline ev sahipliği yaptı. İl Müftülüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmada, İl Müftü Vekili Erkan Saral'ın Komisyon Başkanı olarak görev aldı. Yarışmada, İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış ve Din Hizmetleri Şube Müdürü Bekir Elmas da komisyon üyeleri olarak bulundu. Finale kalanlar arasında Fethiye 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursu öğrencisi Yusuf Kaan Tekgöz ve Milas Hazreti Aişe Kız Kur'an Kursu öğrencisi Sümeyye Önder yer aldı.

Muğla'da Kur'an I Keri̇mi̇ Yüzüne Güzel Okuma Yarişmasi

İKİ İSİM, MUĞLA'YI BÖLGE YARIŞMALARINDA TEMSİL HAKKI KAZANDI

Sergiledikleri performansla dikkat çeken ve il birincilikleri elde eden iki yarışmacıya, Türkiye Diyanet Vakfı Muğla Şubesi tarafından para ödülü verilirken Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çeşitli eserler de hediye edildi.

Muğla'da Kur'an I Keri̇mi̇ Yüzüne Güzel Okuma Yarişmasi (1)

Bununla birlikte Yusuf Kaan Tekgöz ve Sümeyye Önder, Muğla'yı bölge yarışmalarında temsil etme hakkı kazandı. Katılımcıların Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma konusundaki yeteneklerini sergileme imkanı bulduğu yarışmada dinleyicilere de manevi bir atmosfer sunuldu. 

Editör: Huri Kaptan