Muğla’nın eşsiz doğasında kamp yapmayı planlıyorsanız, sizin için hazırladığımız bu listeye mutlaka göz atın. Akdeniz ve Ege'nin güzelliklerini bir arada sunan Muğla'da, doğa ile iç içe huzurlu bir tatil sizi bekliyor.

1. ÖLÜDENİZ KAMP ALANI

Belcekız Plajı’nın turkuaz sularında huzur bulacağınız Ölüdeniz, kampseverler için vazgeçilmez bir nokta. Kamp alanında duşlar, marketler ve restoranlar mevcut. Ayrıca, Babadağ’dan atlayan paraşütçüleri izlemek de burada ayrı bir keyif.

Kabak Koyu

2. KABAK KOYU

K-1

Fethiye’nin en bilindik yerlerinden Kabak Koyu, özellikle yaz aylarında oldukça kalabalık. Serin ormanlık alanında kamp kurarak doğanın tadını çıkarabilirsiniz. Araçla her yere ulaşım mümkün olmasa da kısa bir yürüyüşle muhteşem manzaralara ulaşabilirsiniz.

3. ÇUBUCAK KAMP ALANI

Ç U B U C A K

Gökova Körfezi'nde yer alan 5 hektarlık Çubucak Kamp Alanı, doğa yürüyüşleri, tuvalet ve alışveriş olanakları ile ücretsiz kamp imkanı sunuyor. Ağaçlarla kaplı alanda serin bir kamp yapabilirsiniz.

4. ÇETİBELİ ORMAN KAMP ALANI

Ç E T İ B E L L İ

Denizden çok ormanın içinde olmayı tercih edenler için ideal bir yer olan Çetibeli, Muğla ve Marmaris arasında yer alıyor. Doğal güzellikler arasında kamp yaparken alışveriş ihtiyaçlarınızı önceden karşılamayı unutmayın.

5. KARAGÖZ ORMANLARI KAMP ALANI

Fethiye’ye 7 km uzaklıkta bulunan Karagöz Ormanları, marinası ile dikkat çekiyor. Lüks otellerden kaçmak isteyen kampçılar için ideal olan bu yerde tuvalet ve duş imkanları mevcut.

Akyaka

6. AKYAKA KAMP ALANI

Akyaka-1

Akyaka'da, ormanlık alanlarda ve Azmak Nehri kıyısında kamp yapabilirsiniz. Tuvalet, market, sıcak su ve elektrik gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz kamp alanları mevcut. Çadırı olmayanlar tesislerden çadır da kiralayabilirler.

7. TURNALI BONCUK KOYU KAMP ALANI

Images-4

Sıcak ve soğuk suyun buluştuğu bu ünlü kamp alanında sahil kenarında ücretsiz kamp yapabilirsiniz. Muğla merkeze 52 km uzaklıktaki Turnalı Boncuk Koyu, muhteşem manzarasıyla huzur dolu bir tatil sunuyor.

8. AKSAZLAR KOYU KAMP ALANI

MUĞLA’DA 5 GÜNDE 50 YILDIRIM YANGINI MUĞLA’DA 5 GÜNDE 50 YILDIRIM YANGINI

A K S A Z

Muğla merkeze 4 km uzaklıkta bulunan Aksazlar Koyu, çam ağaçlarının gölgesinde serinlemek isteyenler için ideal. Kampçılar için duş ve tuvalet imkanları bulunurken, yiyecek ve içecek alışverişi yakın işletmelerden yapılabilir.

9. DARBOĞAZ KAMP ALANI

78-2

Issız bir bölgede yer alan Darboğaz Kamp Alanı, sakin deniz manzarasıyla kamp yapmak isteyenler için uygun. Yaklaşık 1 km yürüyüşle ulaşabileceğiniz bu alan, ücretsiz kamp imkanı sunuyor ancak özel tuvalet, duş veya elektrik bulunmuyor.

10. İNBÜKÜ KAMP ALANI

İ N B Ü K Ü

Marmaris’te yer alan İnbükü Kamp Alanı, karavan ve çadır sahipleri için ideal. Alışveriş ihtiyaçlarınızı tesislerden karşılayabilir, doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Doğa ve denizle iç içe, huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için Muğla’nın en iyi kamp alanları sizleri bekliyor!

Muhabir: Burcu Dincel