Büyükşehir ve Menteşe belediye başkanlarından mahalle ziyaretlerinde adil hizmet sözü Büyükşehir ve Menteşe belediye başkanlarından mahalle ziyaretlerinde adil hizmet sözü

Muğla Büyükşehir Belediyesi, itfaiye teşkilatının kuruluşunun 310'uncu yıldönümünde, 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası’nı çeşitli etkinliklerle kutlayacak. Bu çerçevede; Çocuklar için İtfaiye tanıtımı, İtfaiye Araç, Malzeme Tanıtımı Fotoğraf Sergisi, Geniş kapsamlı tatbikat, İtfaiye Spor Gösterimi, İtfaiye Voleybol Takımı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Voleybol Takımları Dostluk Müsabakası, Kızılay’a Kan Bağışı etkinlikleri düzenlenecek.

Muğla'daki İtfaiye Haftası kutlamaları, 25 Eylül Çarşamba günü miniklerin itfaiyeyi ziyareti ile başlayacak ve 26 Eylül’de de İtfaiye Araç Malzeme Tanıtımı ve Fotoğraf Sergisi ile devam edecek. 27 Eylül Cuma günü ise Menteşe ilçesindeki Büyükşehir Belediyesi Sosyo-Kültürel alanda çok kapsamlı tatbikat ve spor gösterimi gerçekleştirilecek. Etkinlikler 30 Eylül’de İtfaiye Voleybol Takımı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Voleybol Takımları Dostluk Müsabakası, 2 Ekim’de de Kızılay’a kan bağışı etkinliği ile tamamlanacak.

BAŞKAN ARAS: İTFAİYE HAFTASI’NI MUĞLA'MIZDA TÜM VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras vatandaşların can ve mal güvenliği için 310 yıldır görevi başında olan itfaiyecilerin özellikle son yıllarda yaşanan orman yangınlarında da kahramanca mücadele ettiğini belirterek fedakarca itfai olaylara müdahale eden tüm itfaiye çalışanlarının İtfaiyecilik Haftası’nı kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aras, "Muğlamızın 13 ilçesinde ev, iş yeri, anız, orman yangınlardan trafik kazalarına, hayvan kurtarma operasyonlarından deprem ve sele kadar her koşulda vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için itfaiye çalışanlarımız fedakarca çalışıyor. Özellikle son yıllarda orman yangınlarında da itfaiyemiz en önde ormanlarımız için mücadele etti. 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası’nı Muğla'mızda tüm vatandaşlarımızla birlikte kutlayacağız." dedi.

"BİR HAFTA BOYUNCA VATANDAŞLARIMIZ FARKLI ETKİNLİKLERLE KAHRAMAN İTFAİYECİLERİMİZLE BİRLİKTE OLACAK"

Ayrıca Başkan Aras "Bir hafta boyunca vatandaşlarımız farklı etkinliklerle kahraman itfaiyecilerimizle birlikte olacak. Bizlerin hep yanında olan fedakar itfaiyecilerimizin haftasını bir kez daha kutluyorum. Muğlamız ve vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Editör: Huri Kaptan