Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince şehirdeki gıda üretim ve satışı yapan işletmelere yönelik denetim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, gıda güvenliği hususunda çalışmaların titizlikle devam ettiğini, vatandaşların gönül rahatlığıyla güvenilir gıdaya ulaşabilmesi için denetimlerin 7 gün 24 saat sürdüğünü vurguladı.

MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜNÜN BELİRTİLERİ NELER? DÜNYA YENİ BİR PANDEMİNİN EŞİĞİNDE MAYMUN ÇİÇEĞİ VİRÜSÜNÜN BELİRTİLERİ NELER? DÜNYA YENİ BİR PANDEMİNİN EŞİĞİNDE

Muğla'da Gıda Güvenliği Için Denetimler Sürüyor 540 Numune Toplandı (1)

17 BİN 698 İŞLETMEYE ZİYARET: 540 ADET NUMUNE TOPLANDI

Muğla'da 2024 yılının ilk 8 ayında gıda güvenliği için 17 bin 698 işletme ziyaret edildi. Bu ziyaretler kapsamında yapılan incelemelerde güvenli gıda temini adına 540 adet numune toplandı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Gerçekleştirilen kapsamlı denetimlerde, halkın sağlığını korumak ve güvenilir gıdaya erişimi sağlamak için hem üretim hem de satış yapan işletmeler dikkatle mercek altına alınıyor. Yetkililer, söz konusu denetimlerin önemine dikkati çekerek ziyaret ve incelemelerin düzenli olarak devam edeceğinin altını çizdi.

Kaynak: İHA