Muğla Haberleri

MUĞLA'DA CEZA İNFAZ KURUMLARI İLE SAĞLIK BAKANLIĞI PROTOKOL TOPLANTISI YAPILDI

Muğla'da İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan 3'lü Protokol Toplantısı'nın ikinci oturumu yapıldı. Toplantı kapsamında, ceza infaz kurumlarında bulunan tutukluların hastanelere nakil süreçlerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Abone Ol

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez başkanlığında, İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan 3'lü Protokol Toplantısı'nın ikinci oturumu düzenlendi. İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan 3'lü Protokol Toplantısı'nın ikinci oturumu, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan'ın ev sahipliğinde yapıldı. Toplantıya, Muğla İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Ramazan Dal, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim, ilçe başsavcıları ve cezaevi kurumlarının amirleri katılım gösterdi.

TOPLANTININ ANA GÜNDEM MADDELERİ ELE ALINDI

Toplantının ana gündem maddeleri arasında yer alan, ceza infaz kurumlarında bulunan tutukluların il genelindeki hastanelere nakil süreçlerinde karşılaşılan sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri görüşüldü.

Diğer yandan mahkum koğuşlarının iyileştirilmesi çalışmaları da ayrıntılı bir şekilde masaya yatırıldı. Ayrıca mevcut durumun iyileştirilmesi ve süreçlerin daha etkin hale getirilmesi adına görüş alışverişinde bulunuldu.