• Haberler
  • Bodrum
  • Muğla'da Bir Grup Erkek Gün Boyu Çırılçıplak Yüzüp İlişkiye Girdi!

Muğla'da Bir Grup Erkek Gün Boyu Çırılçıplak Yüzüp İlişkiye Girdi!

Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Haremtan Koyu'nu mesken tutan erkek grubunun çırılçıplak denize girip ilişkiye girmesi tatilcileri ve vatandaşları isyan ettirdi. Tepkiler üzerine yapılan baskında, hayasızca hareketlerde bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

Muğla'da Bir Grup Erkek Gün Boyu Çırılçıplak Yüzüp İlişkiye Girdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın ünlü tatil merkezi Bodrum'un en güzel koyunda gündüz vakti çırılçıplak denize giren ve uçuk kaçık partiler düzenleyerek ilişkiye giren erkek grubu, bu kadarına da pes dedirtti. Koya sabah saatlerinde gelen erkeklerin akşama kadar çırılçıplak yüzdükleri ve ilişkiye girdikleri öğrenildi. Yaptıkları rezaleti gören vatandaşlar, yerli ve yabancı turistler ise bu duruma isyan etti.

KOYA BASKIN YAPTILAR

Değirmenler mevkii ve Haremten Koyu'nda, kamusal alanda yaşanan çirkin görüntülerle ilgili, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Şükrü Aslan'ın talimatıyla harekete geçildi. Emniyet güçleri bölgede yaptıkları baskında 2 kişiyi gözaltına aldı.

BÖLGE MERCEK ALTINDA

Öte yandan, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Türk Ceza Kanununda "Hayasızca Hareketler Suçu" olarak tanımlanan ve 6 aydan 1 yıla kadar hapis cezası bulunan eylemlerle ilgili olarak bölgeyi mercek altına alacağı öğrenildi.

Kaynak: İHA

Yorumlar 5
dolapdereli sabri 05 Ekim 2020 03:21

edepsiz şerefsizler

nope 04 Ekim 2020 21:06

abi tamam göze rahatsız olabilir ama bizene amk? ne isterlerse yapabilirler... buna karışmak bir tek Allahın hakkı.

MELKOR 04 Ekim 2020 20:49

Allahın işine karışma

QWERTY 04 Ekim 2020 20:47

olmayan tanrının lanetide olamaz varsada senin üzerinde olsan aşağılık köpek

HACI 04 Ekim 2020 11:45

Allahın laneti üzerlerine olsun

Bakmadan Geçme