Bodrum haber, son dakika Bodrum haberleri

MUĞLA'DA ARENA AQUAMASTERS YÜZME ŞAMPİYONASI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gerçekleşen 20. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyona'sında 2 bin 600 kadın ve erkek yüzücü çeşitli kategorilerde yarışıyor.

Abone Ol

Muğla Valiliği önderliğinde Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Yüzme Federasyonu ile Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün iş birliğinde organize edilen yarışlarda 11- 84 yaş aralığında 2 bin 600 kadın ve erkek yüzücü değişik kategorilerde yarışacak.

Hapimag Sea Garden Resort'un misafir ettiği dronia havadan görüntülenen şampiyona özel parkurda başladı.

Şampiyona altı kategoriden oluşuyor. Bunlardan  3K Skoda Kodiaq Açık Su Yüzme Şampiyonası, 2K Skoda Karoq Açık Su Yüzme Şampiyonası 4 Kasım 2023 tarihinde (dün) yapıldı.

Yarışlar sonunda 3K ve 2K erkekler genel klasmanda Gültigin Er, 3K ve 2K kadınlar genel klasmanda da Hilal Zeyneb Saraç birinci oldu. Dereceye giren yüzücüler,  madalyalarını  yapılan bir törenle aldı.

Şampiyona, Shell 100. Yıl Gece Yüzme etkinliğiyle devam etti.

Aquamasters Yüzme Şampiyonası 5 Kasım 2023  Pazar günü (bugün) yapılacak 5K Açık Su Yüzme Şampiyonası, 1K Seturmarinas Açık Su Yüzme Şampiyonası ve Jotun 4x400 metrelik Bayrak Yarışı etkinlikleriyle sona eriyor.