DALAMAN VE MİLAS-BODRUM HAVALİMANLARI YAZ AYLARINDA 7 MİLYON YOLCU TAŞIDI DALAMAN VE MİLAS-BODRUM HAVALİMANLARI YAZ AYLARINDA 7 MİLYON YOLCU TAŞIDI

Türkiye genelinde çeşitli suçlardan arama kaydı bulunan şahıslara yönelik operasyonlar sürüyor. Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde aranan şahıslara yönelik eş zamanlı olarak denetim gerçekleştirildi. Bu çalışmalarda 73 ekip, 184 personel yer aldı.

Denetim kapsamında bin 703 şahıs sorgulandı. Sorgulamalar neticesinde 7 şahıs gözaltına alındı. Öte yandan 11 şahsa yönelik adli işlem yapılırken, 3 şahsa idari işlem uygulandı. Uygulama çerçevesinde, 5,5 gram eroin ele geçirilirken 19 bin 275 Türk Lirası cezai işlem yapıldı.

MUĞLA'DA ARANAN 49 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Muğla genelinde aranan şahıslara yönelik yapılan uygulamalarda, 34'ü kesinleşmiş hapis cezası ve 15'i çeşitli suçlardan ifadeye yönelik yakalama emri bulunan toplam 49 şahıs yakalandı. 

Ayrıca faaliyetler kapsamında, 2 yıla kadar hapis cezası ile aranan 27 şahıs ile 5 yıla kadar hapis cezası ile aranmakta olan 7 şahıs yakalandı.

Editör: Huri Kaptan