MARMARİS KAYMAKAMLIĞI AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI ONURUNA YEMEK VERDİ MARMARİS KAYMAKAMLIĞI AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMI ONURUNA YEMEK VERDİ

Muğla Valiliği tarafından organize edilen etkinlikler, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı. Muğla Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayan program, daha sonra Muğla Valiliği'nde düzenlenen tebrikat töreniyle devam etti.

KOMANDOLAR MENTEŞE MEYDANI'NDA

Tebrikat töreninin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerle bayram coşkusu sürdü. Jandarma Maliye Üsteğmen Osman Çakmak'ın günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmanın ardından, Emirbeyazıt İlkokulu Folklor Ekibi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu dans gösterileri sundu. Etkinlikler, komandoların gösterisi ve tören geçişiyle sona erdi.

30 A G U S T O S(1)

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına; Muğla Valisi İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Tümamiral Baybars Küçükatay, Muğla İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MARMARİS'TE GEÇİT TÖRENİ

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. Yılı Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Atatürk Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunumu, Kaymakamlık binasından düzenlenen tebrigat programı ve geçit töreniyle kutlanmaya başlandı.

Marmaris Kaymakamlığı , Aksaz Garnizon Komutanlığı ve Marmaris Belediyesi çelenklerinin Atatürk Anıtına sunulmasının ardından Kaymakam Nurullah Kaya ve beraberindekiler kaymakamlık binasına geçerek tebrikleri kabul etti.

Tebriklerin kabulünün ardından törenler Atatürk meydanı ve Ulusal Egemenlik caddesi üzerinde devam etti. Kaymakam Nurullah Kaya, Aksaz Garnizon Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Belediye Başkanı Acar Ünlü, CHP Muğla Milletvekili Gizem Özcan araç üzerinde, geçit töreni için hazırlanan personeli, protokol üyeleri ve vatandaşların bayramını kutladı.

Aksaz Deniz Üs komutanlığı askeri bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu. Silahlı Kuvvetler adına günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmanın ardından,şiirler okundu, Aksaz Askeri Bandosu konseri ile devam eden tören Jandarma, Aksaz Deniz üssü, Emniyet personeli, okullar ve spor kulüplerinin katıldığı geçit töreni ile sona erdi.

 

Ayrıca bugün TCG İmbat Askeri Gemisi ve TCSG 904 askeri hucüm bot serisi gemi 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinleri dahilinde bugün saat 17.00' a kadar ziyaret edilebilecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, Marmaris Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikler dahilinde bu akşam saat 21.00'de Atatürk caddesi Ketenci Otel önünden başlayacak fener alayı başlayıp Atatürk Meydanı’nda son bulacak. Fener alayının akabinde saat 21.30’da Atatürk Meydanı’nda düzenlenecek halk konseriyle sona erecek.

DEVLET ERKANI 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINDA ATA'NIN HUZURUNA ÇIKTI DEVLET ERKANI 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINDA ATA'NIN HUZURUNA ÇIKTI