Muğla Haberleri

MUĞLA VALİSİ DR. İDRİS AKBIYIK'TAN ORMAN YANGINLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Muğla ve ilçelerinde yaz aylarıyla birlikte baş gösteren orman yangını tehdidi Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık başkanlığında yapılan toplantıda ele alındı. Vali Akbıyık, yangın kahramanlarına teşekkür etti.

Abone Ol

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık başkanlığında yapılan toplantıda, orman yangınlarıyla mücadelede yapılan hazırlıklar ve çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda, ülkemizin ortalamasının altında kalan müdahale süresi ve etkin müdahale yöntemleri sayesinde çıkan orman yangınlarının büyümeden kontrol altına alınmasındaki başarı ele alındı.

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Yeşil Vatan’ın kahramanlarına teşekkür ederek, “Ülkemizin ortalamasının altındaki müdahale süresi ve etkin müdahale yöntemleri ile orman yangınlarının büyümeden kontrol altına alınmasındaki başarımızda emeği geçen tüm kahramanlarımıza minnettarız” dedi.

YANAN ALANLAR AĞAÇLANDIRILIYOR

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı X hesabından yağtığı paylaşımda 

"#YeşilVatan'ı korumak için gece gündüz demeden mücadele ediyor, yanan ormanlık alanlarımızı ağaçlandırıyoruz. Gelin, ormanlarımızın gücüne güç katalım; #YeşilVatan'a hep birlikte sahip çıkalım." ifadelerini kullandı.

Bakan Yumaklı'nın paylaştığı yangından zarar görmüş ormanlık alan görseli Muğla Valiliği'nin X hesabı tarafından da paylaşıldı.

Muğla’nın Menteşe İlçesinde yangın Muğla’nın Menteşe İlçesinde yangın