Muğla Haberleri

MUĞLA VALİLİĞİ KADIN VOLEYBOL TAKIMINDAN İL ŞAMPİYONLUĞU

Muğla'da 2. Kamu Spor Oyunları kapsamında düzenlenen Kadınlar Voleybol Turnuvası'nda Muğla Valiliği Kadın Voleybol Takımı il şampiyonu oldu.

Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından organize edilen 2. Kamu Spor Oyunları Muğla'da yapılan Kadınlar Voleybol Turnuvası'nda, Muğla Valiliği Kadın Voleybol Takımı büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada sergilediği üstün performans ve mücadele gücüyle dikkat çeken Muğla Valiliği Kadın Voleybol Takımı, hem savunma hem de hücumda rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyonluk maçını set vermeden zirvede tamamladı.

Finalde, SGK ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'ni 3-0'lık net setlerle geçerek İl Şampiyonu olan Muğla Valiliği Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını alırken Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık tarafından tebrik edildi. Vali Akbıyık, takımın başarılarının devamını dileyerek 1- 6 Ekim tarihlerinde İzmir'de yapılacak Bölge Şampiyonası'nda da başarılı sonuçlar elde etmelerini beklediklerini dile getirdi.

TAKIMIN SIRADAKİ HEDEFİ BÖLGE ŞAMPİYONLUĞU

Elde ettiği zaferin ardından Muğla Valiliği Kadın Voleybol Takımı, gözünü İzmir'de yapılacak Bölge Şampiyonası'na dikti. Şampiyonluk kupasıyla Muğla'yı gururlandırmak için mücadeleye devam edecek olan ve Bölge Şampiyonası için hazırlıklarını sürdüren takım, yeni başarılar için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sporun birleştirici gücüne vurgu yapan Vali Akbıyık, tüm kamu kurumlarının spor faaliyetlerine aktif katılım sağlamasının önemine dikkat çekerek bu tür organizasyonların toplumsal dayanışmayı artıran önemli etkinlikler olduğunun altını çizdi.