• Haberler
  • Muğla
  • Muğla Sessizler Kadın Futsal Takımı, Kütahya'dan şampiyonlukla döndü

Muğla Sessizler Kadın Futsal Takımı, Kütahya'dan şampiyonlukla döndü

Muğla Sessizler Kulübü, Kütahya'da 19-22 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 2024-2025 Sezonu İşitme Engelliler Kadınlar Futsal Müsabakaları'nda şampiyon olarak önemli bir başarıya imza attı.

Ülke genelindeki işitme engelli sporcular arasında gerçekleşen müsabakalarda büyük bir başarıya imza atan Muğla Sessizler Kadın Futsal Takımı, hem sporda engelleri aşan azmiyle hem de şampiyonluklarıyla ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

MUĞLA SESSİZLER KULÜBÜNDEN ŞAMPİYONLUK SONRASI ANLAMLI ZİYARET

Takımın kaptanı ve aynı zamanda Muğla Sessizler Kulübü Başkanı Ayşenur Çankaya, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü’yü makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kömürcü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek takımın elde ettiği şampiyonlukla Muğla’ya büyük bir gurur yaşattığını belirtti. Sporcuların azim ve kararlılığının herkese örnek olduğunu vurgulayan Kömürcü, takıma desteklerinin süreceğini kaydetti.

Sporcuların söz konusu başarıyı elde etmek için büyük bir emek verdiğini belirten Muğla Sessizler Kulübü Başkanı Çankaya, engelleri aşan kararlılıklarıyla daha büyük hedeflere ulaşmak istediklerini ifade etti.
 

Bakmadan Geçme