Sonumun İkbal gibi olacağını bilsem de gelirim! Sosyal medyada şok paylaşım... Sonumun İkbal gibi olacağını bilsem de gelirim! Sosyal medyada şok paylaşım...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, zehir tacirlerine, sokak satıcılarına ve uyuşturucuya yönelik bu hafta gerçekleştirilen Narkoçelik operasyonlarına ilişkin bilgi paylaştı.

MUĞLA DAHİL 53 İLDE NARKOÇELİK-43 OPERASYONU

Muğla, Ankara, İstanbul, Gaziantep, Adana, Samsun, Diyarbakır, Mersin, Şanlıurfa, İzmir, Bursa, Ordu, Bitlis, Konya, Manisa, Antalya, Balıkesir, Denizli, Malatya, Sakarya, Tekirdağ, Erzurum, Kahramanmaraş, Afyonkarahisar, Batman, Osmaniye, Siirt, Uşak, Zonguldak, Artvin, Giresun, Sinop, Çorum, Hatay, Kayseri, Van, Ağrı, Erzincan, Iğdır, Kırşehir, Muş, Yozgat, Kütahya, Kocaeli, Trabzon, Aksaray, Çankırı, Düzce, Edirne, Hakkari, Kırıkkale, Kilis ve Sivas olmak üzere 53 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik "Narkoçelik-43" operasyonları düzenlendiğini duyurdu.

838 EKİP, 2 BİN 94 PERSONEL KATILDI

Operasyonların 838 ekip, 2 bin 94 personel, 11 hava aracı ve 29 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla gerçekleştirildiğini aktaran Yerlikaya, 1 ton 392 kilogram uyuşturucu madde ve 752 bin 261 uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 335 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.

Diğer yandan İçişleri Bakanı, cumhuriyet başsavcılıklarını ve başarılı operasyonlara imza atan polisleri tebrik etti.

Muğla dahil 57 ilde "Narkoçelik-41" operasyonları: Yaklaşık 1 ton uyuşturucu madde ele geçirildi Muğla dahil 57 ilde "Narkoçelik-41" operasyonları: Yaklaşık 1 ton uyuşturucu madde ele geçirildi

Editör: Huri Kaptan