Romanya'nın Ploiești şehrinde gerçekleştirilen Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası'nda Türkiye, okçulukta büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonada Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcuları göz doldurdu.

MUĞLA'DA YANAN YERLER İMARA MI AÇILIYOR? SELÇUK ÖZDAĞ'DAN YANGINLAR SONRASI FLAŞ İDDİA MUĞLA'DA YANAN YERLER İMARA MI AÇILIYOR? SELÇUK ÖZDAĞ'DAN YANGINLAR SONRASI FLAŞ İDDİA

HAZAL BURUN ALTIN MADALYA KAZANDI

U18 kategorisinde mücadele eden Eflal Duru Kaya'nın yer aldığı Makaralı Yay Milli Takımı, zorlu rakiplerini geride bırakarak Avrupa Şampiyonu oldu. Eflal Duru Kaya'nın katkılarıyla kazanan bu takım, Türk okçuluğunun uluslararası alandaki başarısını bir kez daha pekiştirdi. Aynı başarıyı U21 Makaralı Yay Milli Takımı da yakaladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Hazal Burun’un da yer aldığı takım, Avrupa Şampiyonu olarak büyük bir sevinç yaşadı. Şampiyonada Hazal Burun, bireysel kategoride de rakiplerini geride bırakarak 21 yaş altı gençler arasında Avrupa Şampiyonu olmayı başardı ve altın madalya kazandı.

AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Hazal Burun, şampiyonada 30 farklı ülkeden gelen sporcu ile kıyasıya mücadele ederek bu büyük başarıyı elde etti. Bu başarı, Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin spor alanındaki üstün performansını ve Türk sporunun uluslararası düzeydeki yeteneğini gözler önüne serdi.