HER KAPIDA BİR FİDAN: MUĞLA BŞB ÜCRETSİZ CEVİZ VE FİDAN DAĞITIMINA BAŞLADI HER KAPIDA BİR FİDAN: MUĞLA BŞB ÜCRETSİZ CEVİZ VE FİDAN DAĞITIMINA BAŞLADI

Muğla Büyükşehir Belediyesi'ndeki ilk değişiklik genel sekreterlik pozisyonunda gerçekleşti. Birsen Kocataş'ın görevden ayrılmasının ardından Genel Sekreter olarak Tayfun Yılmaz atandı. Tayfun Yılmaz'ın Genel Sekreterliğe gelmesinin ardından, Genel Sekreter Yardımcılığına Ali Zağlı getirildi.

YÖNETİM KADROSUNDAKİ YENİ İSİMLER!

Destek Hizmetleri Daire Başkanı Halis Kabaş'ın yerine Cihan Şahin getirildi. Çevre Koruma Daire Başkanı Aylin Giray’ın yerine Cihan Dündar atandı. Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanı Deniz Yaşar’ın görevine Süleyman Soydemir getirildi. İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Emin Madran’ın yerine Onur Demirtaş atandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi Toplu Kara Taşıma Şube Müdürü Süleyman Özdemir, Ulaşım Daire Başkanı olarak atandı. Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özgür Akdağ’ın yerine Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Taner Yiğit vekaleten atandı.

YENİ DAİRE BAŞKANLARI KİMLER OLDU? 

Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı kuruldu, Özge Demirel başkan olarak atandı. Dış İlişkiler Daire Başkanlığı kurularak, başkanlığa Celal Cem Dengiz getirildi. İlçe Hizmetleri İkinci Bölge Daire Başkanlığı kuruldu, başkanlığa Durmuş Ali Öztürk atandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi'ndeki bu değişiklikler, yönetim yapısında önemli bir dönüşüm sürecinin işaretlerini veriyor.