Mourinho'dan derbi sonrası soru sormak isteyen muhabire: Sen kimsin, şaka mı yapıyorsun? Mourinho'dan derbi sonrası soru sormak isteyen muhabire: Sen kimsin, şaka mı yapıyorsun?

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren masa tenisi sporcuları, Sivas'ta gerçekleştirilen Minik Altı ve Minik En İyiler Ferdi Seçme Türkiye Şampiyonasında mücadele etti. 208 sporcunun katıldığı turnuvada Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi sporcusu Aybige Feride Üstündağ Türkiye Şampiyonu oldu.

AHMET ARAS: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK SPORCULARIMIZA DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Sivas'ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Muğla Büyükşehir Belediyesi sporcusu Aybige Feride Üstündağ'ı ve antrenörünü kutlayarak şu ifadeleri kullandı:
 
"Muğla Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde faaliyetlerine devam eden sporcularımız bizleri gururlandırmaya, ulusal ve uluslararası turnuvalarda büyük başarılar elde etmeye devam ediyor. Masa tenisi sporcumuz Aybige de Sivas'ta düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda birinci olarak bizleri, Muğlamızı mutlu etti. Bu başarıda emeği olan başta masa tenisi antrenörümüz Hale Balım Üstündağ'a teşekkür ediyor, Aybige'yi de kutluyorum. Tüm branşlarda özveri ile mücadele eden sporcularımızla gurur duyuyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcularımıza desteğimizi sürdüreceğiz" 

Kaynak: İHA