ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Müge Anlı’da işlenen bir cinayet dosyasına ilişkin itiraflar duyanları şoke etti. 1 Haziran 2019 tarihinde Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 5 çocuk babası Cengiz Karademir'in (47) 4 çocuğu, anneleri ve onun sevgilisinden şüphelenerek babalarının ölümünün aydınlatılması için Müge Anlı’dan yardım istedi.

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için İstanbul'da tören: Toprağa verilmek üzere memleketi Sivas'a gönderildi Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz için İstanbul'da tören: Toprağa verilmek üzere memleketi Sivas'a gönderildi

"ANNEMİN SEVGİLİSİ, BABAMI ÜÇLÜ PRİZ KABLOSUYLA BOĞARAK ÖLDÜRDÜ"

Kardeşlerden biri, canlı yayındaki açıklamalarında o gece babasının ölümüne şahit olduğunu belirterek çarpıcı bir itirafta bulundu. Çocuk, annesinin sevgilisi Şehmus’un, babasını üçlü priz kablosuyla boğarak öldürdüğünü açıkladı. Söz konusu itiraf, Cengiz Karademir’in ölümünün cinayet olup olmadığını aydınlatmaya çalışan Müge Anlı'yı ve ekibini harekete geçirdi.

Olayın ayrıntılarına ilişkin incelemeler sürerken yetkililer ve program ekibi, yeni yaşanacak gelişmelerin izini sürüyor.

Editör: Huri Kaptan