MSKÜ Öğrencileri ve Profesörden Fakülteye Tepki!
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde görev yapan Prof. Dr. Hulusi Doğan, resmi talepte bulunmasına rağmen derslik verilmediği gerekçesiyle Yenilikçilik ve Girişimcilik Bölümü yüksek lisans öğrencileri ile dersini bahçede işledi. Bahçeye tahta getirilerek soğuk havada işlenen derste öğrenciler 3 saat dışarıda kalmak zorunda kaldı.
Saat 11:30'daki dersin dışarıda işlenmesine yönelik yüksek lisans öğrencisi Özlem İlgin, "Anabilim dalının açılmasına rağmen bize sınıf verilmedi. Şuan derslerimizi düzenli bir şekilde işleyemiyoruz. Sınıfımız olmadığı için bugün bahçede dersimizi işledik. Tepkimizi bu şekilde dile getirmeyi tercih ettik. Turizm Fakültesinde bir sınıf talep ediyoruz" dedi.
"4 HAFTADIR DERS YAPAMADIK"
Yüksek lisans öğrencisi Necat Çamurdaş ise, "4 haftadır dersimizi işleyemedik. Hocamızın resmi başvurularını yapmasına rağmen Turizm Fakültesinde bize derslik verilmedi. Mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Yenilikçilik ve Girişimcilik Bölümü yüksek lisan programında bu dönem 17 öğrencinin kayıtlı olduğu, bu nedenle öğretmenlerin odalarının ders için yetersiz kaldığı öğrenildi.
Kaynak:AltarZeyhan
Bakmadan Geçme





