Dalaman

MSB, Dalaman'daki orman yangını söndürme çalışmaları için 5 helikopter görevlendirdi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Dalaman'daki orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait 5 helikopterin görevlendirildiğini açıkladı.

Loading...

Abone Ol

Muğla’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan orman yangınları üç bölgede devam ederken, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor. Dün Ortaca ve Dalaman ilçelerinde başlayan orman yangınlarına bu sabah, Gökova Körfezi ve Milas yangınları da eklendi. Ortaca ve Milas yangınları kontrol altına alınırken, diğer bölgelerdeki yangınlar devam ediyor.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI DALAMAN İÇİN 5 HELİKOPTER GÖREVLENDİRDİ

Devam eden orman yangınlarını kontrol altına almaya çalışmaları ise aralıksız sürüyor. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Dalaman'daki orman yangını söndürme çalışmaları için 5 helikopter görevlendirdi. Bakanlıktan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Muğla'nın Dalaman ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına destek olması için Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait 5 helikopter görevlendirildi." 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Muğla&#39;nın Dalaman ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına destek olması için Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait 5 helikopter görevlendirildi. <a href="https://twitter.com/hashtag/Mill%C3%AESavunmaBakanl%C4%B1%C4%9F%C4%B1?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MillîSavunmaBakanlığı</a> <a href="https://t.co/ToTzOkHjqV">pic.twitter.com/ToTzOkHjqV</a></p>&mdash; T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) <a href="https://twitter.com/tcsavunma/status/1847208239777108223?ref_src=twsrc%5Etfw">October 18, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>