Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-1 kaybettikleri Galatasaray derbisinin ardından basın toplantısına katılmadan stattan uzaklaştı. O sırada çok konuşulacak bir olay oldu. Bir muhabir elindeki telefon yardımıyla Portekizli antrenöre soru sorma denemesinde bulundu.

Icardi neden yok, Galatasaray'dan gitti mi? Icardi neden yok, Galatasaray'dan gitti mi?

FENERBAHÇE DERBİYİ KAYBETTİ

Süper Lig'in 6. haftasında Galatasaray'ı ağırlayan ve sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Sarı-Lacivertli ekibin teknik direktörü Jose Mourinho, Türkiye'deki ilk derbisinde mağlubiyet yaşadı.

BASIN TOPLANTISINA KATILMADAN STATTAN AYRILDI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un açıklamalarının uzun sürmesi üzerine basın toplantısına katılmayan Portekizli direktör, tam stattan ayrılırken onu çok konuşulacak bir sürpriz karşıladı.

"SEN KİMSİN, ŞAKA MI YAPIYORSUN?

Portekizli hoca takım otobüsüne giderken "One question (bir soru)" diye seslenen bir muhabirin yanında durdu. Muhabir, Mourinho'ya Galatasaray'ın kendisi ile ilgili yaptığı "The Crying One" paylaşımını sormaya çalışırken olanlar oldu.  

Muhabir Mourinho'ya telefonunda bulunan dil çevirme programı aracılığıyla soru sormak isterken telefonda gösterdiği paylaşıma bakmak yerine muhabire sert şekilde bakan Mourinho'nunMourinho'dan Derbi Sonrası Soru Sormak Isteyen Muhabire Sen Kimsin, Şaka Mı Yapıyorsun, "Sen kimsin", "Şaka mı yapıyorsun, yoksa ciddi misin?" diyerek gösterdiği tepki gündem oldu. Ardından Mourinho, "I dont speak Turkish (Türkçe konuşamıyorum)" ifadelerini kullanarak hızla uzaklaştı.

Editör: Huri Kaptan