Marmaris

MİLLİ GÜREŞÇİ BUSE TOSUN ÇAVUŞOĞLU KAYMAKAM KAYA'YI ZİYARET ETMEDEN MARMARİS'TEN AYRILMADI

Birçok şampiyonada madalya kazanarak ülkemizi onurlandıran ve en son 2024 Paris Olimpiyatlarında bronz madalya kazanan milli güreşçimiz Buse Tosun Çavuşoğlu ve antrenörü Serkan Çavuşoğlu, Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'yı ziyaret etti.

Abone Ol

Milli güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu, tatil için geldiği Marmaris'te Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'yı makamında ziyaret etti.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda 68 kiloda mindere çıkan ve bronz madalya kazanan milli güreşçi  güreş sporunda büyük destekleri olan ve "O bizim kanaat önderimiz" dediği Kaymakam Kaya'ya olan minnettarlığını dile getirdi.

YALOVA KAYMAKAMIYKEN YATIRIM YAPMIŞTI

Buse Tosun Çavuşoğlu, daha önce Yalova Kaymakamlığı yaptığı dönemde ilçede kadın güreş sporunu başlatan ve kendisine büyük katkılar sağlayan Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya'yı ziyaret etmeden dönmediğini belirtti. 

Kaymakamı Kaya ise, “Milli sporcumuzu Marmaris'te ağırlamaktan onur duyuyoruz” diyerek başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Toplum olarak başarılı olan sporcuları ödüllendirmek bizlerin de görevi, kendilerine bizlere yaşattıkları gururdan dolayı ne söylesek ne hediye etsek boş" dedi.

Kaynak: http://www.marmaris.gov.tr