Milas'ta dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında ünlü Rus fenomen Tatiana Ivanovna Ozolina, namı diğer "Moto Tanya," hayatını kaybetti. 38 yaşındaki YouTuber ve moto blogger'ın cenazesinin Rusya'ya götürülmesi için ülkesinde yardım kampanyası başlatıldı. Yardım kampanyası, Ozolina'nın sevgilisi Alex Volodikov ve kazada yanında bulunan motosikletli arkadaşı Sergey Hardikov tarafından sosyal medyada duyuruldu.

MİLAS'TA YAŞLI BİR VATANDAŞ KAYBOLAN PARASINA VE ZİYNET EŞYASINA KAVUŞTU MİLAS'TA YAŞLI BİR VATANDAŞ KAYBOLAN PARASINA VE ZİYNET EŞYASINA KAVUŞTU

BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLADI

Alex Volodikov, Instagram'dan yaptığı paylaşımda, Tatyana'nın ailesine destek olmak amacıyla resmi bir bağış kampanyası başlattıklarını belirtti ve bağış yapmak isteyenler için banka kartı numarasını paylaştı.

13 YAŞINDA BİR ÇOCUĞU OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

"Moto Tanya" adıyla tanınan Tatiana Ivanovna Ozolina'nın sosyal medya hesaplarında 8 milyon takipçisi bulunuyordu ve Rusya'nın en popüler moto bloggerlarından biriydi. Kazada kaskının kafasından fırlaması sonucu hayatını kaybeden Ozolina, 13 yaşında bir çocuk annesiydi.