• Haberler
  • Milas
  • MİLASTA KORKU DOLU GECE ALEVLERE PATLAMA SESİ DE KARIŞTI

MİLASTA KORKU DOLU GECE ALEVLERE PATLAMA SESİ DE KARIŞTI

Muğla Milas'ta bir evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Alevlere patlama sesi de karıştı. Detaylar haberimizde…

MİLASTA KORKU DOLU GECE ALEVLERE PATLAMA SESİ DE KARIŞTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi yakınlarında bulunan Yılan Adası'nda bir evde meydana gelen yangında prefabrik ev alev alev yandı.

Kimsenin bulunmadığı bölgeden yükselen alevlere ve patlama sesine uyanan bazı vatandaşlar tekneyle yangın bölgesine gidip yardımcı olmaya çalıştı. Ancak alevlerin tamamen sardığı prefabrik ev kısa sürede küle döndü. Evde yalnız başına yaşadığı belirtilen ve denizden kovayla alevlerin üzerine su atarak yangını söndürmeye çalışan ev sahibinin çaresizliği kameralara yansıdı. Çaresiz vatandaş alevlere teslim olan evini, denizden kovayla su atarak söndürmeye çalıştı.

Yangının evde ısınma amaçlı kullanılan odun sobasından kaynaklandığı öğrenilirken yangın çevredeki arazilere ve denizde bağlı olan kayık ve teknelere sıçramadan söndürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme