Sahne aldığı mekanda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden ünlü müzisyen Metin Arolat’ın son olarak Galatasaray’ın yıldızı Icardi ile eşi Wanda Nara’nın oynadığı reklam filmini çektiği ortaya çıktı.

90’lı yıllara damgasını vuran ve her daim adından söz ettiren Metin Arolat, 52 yaşında hayatını kaybetti. Şarkıcı, söz yazarı ve yönetmen Arolat, sahne aldığı mekanda aniden fenalaşarak kalp krizi geçirdi. Bir anda yere yığılan ünlü isme yapılan kal masajının ardından kendisi hemen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayata veda etti.

TÜRKİYE GÜZEL DOKTOR İDİL BİLGEN BİNGÖL YAYLADERE'YE ATANDI TÜRKİYE GÜZEL DOKTOR İDİL BİLGEN BİNGÖL YAYLADERE'YE ATANDI

ICARDİ'YE REKLAM FİLMİ

Arolat’ın yakın arkadaşı Demet Sağıroğlu yaptığı açıklamasında, "Rejim yapıyormuş yine, bizde vardır hep öyle ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Çok neşeliymiş. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, Metin'ciğim güle güle gitmiş çünkü her zamanki gibi" dedi. 

Icardi Nara Reklam Filmi

Bu zamana kadar mega star Tarkan ve Demet Sağıroğlu gibi pek çok şarkıcının birden fazla klibini yöneten Arolat, 90'lardaki "Kuzu Kuzu" ve "Salına Salına Sinsice" gibi şarkıların altında imzası bulunuyor.

Arolat ayrıca Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın rol aldığı reklam filmini de çekti.

Editör: Gürel Murat