Gündem Haberleri

Metin Arolat'a hayatını kaybetmeden önce yapılan kalp masajı kamerada

Ünlü şarkıcı Metin Arolat dün gece çıktığı sahnede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Arolat'ın vefatından önceki son anları kameralara yansıdı. Kayıtlarda, şarkı söylediği esnada bir anda yere yığılan Arolat'a kalp masajı yapıldığı görüldü.

Loading...

Abone Ol

Kadıköy'de sahne aldığı otelde şarkı söylediği esnada fenalaşan 52 yaşındaki Metin Arolat, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ünlü şarkıcının kayıt altına alınan son anlarına dair görüntüler ortaya çıktı.

METİN AROLAT'A SAHNEDE KALP MASAJI YAPILDI

Kozyatağı'nda bir otelde şarkı söylemek için sahneye çıkan ünlü şarkıcı Metin Arolat, bir süre sonra fenalaşarak yere yığıldı. Arolat, buradaki ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Arolat'a sahnede kalp masajı yapılan anlar mekanın güvenlik kamerasına yansırken Ekol TV'in ulaştığı kayıtlarda, yere yığılan Arolat'ı kurtarmak için gösterilen mücadele anbean görüldü. Ünlü şarkıcı, buradaki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

METİN AROLAT: ŞARKI SÖYLEMEK İNSANLARLA ARAMDA BİR KÖPRÜ

Yakın zaman önce Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Arolat'ın o sözleri vefatının ardından gündeme geldi. Arolat, hayatta en mutlu olduğu yerin sahne olduğunu ifade ederek "Şarkı söylemek insanlarla aramda bir köprü" demişti.

METİN AROLAT KİMDİR?

28 Mayıs 1972 tarihinde İzmir'de doğan Metin Arolat, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra İstanbul'a taşınan Arolat, bir reklam ajansında işe başladı. Metin Arolat, daha sonra Amerika'ya gidip reklamcılık eğitimi aldı.

MEVLANA'NIN 23. KUŞAK TORUNU

Ünlü şarkıcı ve yönetmen Metin Arolat aynı zamanda ünlü düşünür Mevlana'nın 23. kuşak torunudur.

HEM YÖNETMENLİK HEM ŞARKICILIK KARİYERİNİ BİRLİKTE YÜRÜTTÜ

Metin Arolat, 1995 yılında Ayrılık Olmaz isimli albüm ile müzik piyasasına giriş yaptı. Hem yönetmenlik hem şarkıcılık kariyerini birlikte yürüten Arolat, "Ayrılık Olmaz", "Yine Bir Başıma", "Kabul Et", "Lütfen Yaz Gelsin", "Çok Daha Ötesi", "Karavan" gibi albüm ve single çalışmalarına imza attı. Birçok markanın reklam filmlerinde yönetmenlik yapan Arolat, müzik kariyeri boyunca pop müziğin sevilen isimlerinden biri haline geldi.  Metin Arolat, kendine has tarzı ve enerjik sahne performanslarıyla hafızalara kazındı.


METİN AROLAT NEDEN ÖLDÜ?

İstanbul Kozyatağı'nda 20 Eylül 2024 tarihinde bir otelde gece saatlerinde sahne alan Arolat, aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kalp masajı yapılan 52 yaşındaki şarkıcı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen Arolat’ın hayatını kaybettiği açıklandı.