WHATSAPP'IN SAHİBİ JAN KOUMA 40 MİLYON DOLARLIK YATIYLA MARMARİS'E DEMİRLEDİ WHATSAPP'IN SAHİBİ JAN KOUMA 40 MİLYON DOLARLIK YATIYLA MARMARİS'E DEMİRLEDİ

Ampute Futbol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü'nün 4 oyuncusu milli takım kampına çağrıldı. Futbolculardan Batuhan Kale, Kenan Salman, Ömer Özer ve Fatihcan Azrak, Marmaris'teki gelişim kampına katılacak.

HEDEF 2026 DÜNYA KUPASI KADROSU

Mersin Olimpik Yetenekler Spor Kulübü Başkanı Ali Yanaç, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak 2018'de kurdukları ampute futbol takımının meyvelerini vermeye başladığını kaydetti. Yanaç, şu ana kadar 4 futbolcularının milli takım kampına çağrıldığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"İnşallah milli takım kampına seçilen sporcularımızın 2026 Dünya Kupası'nda yer almasını istiyoruz. Büyük mücadeleler vererek buralara kadar geldik. Şu anda 4 sporcumuzun kampa çağrılması bu emeğimizin güzel bir karşılığı oldu. Bundan sonra da arkadan gelen genç sporcuları yetiştirmeye devam edeceğiz."

ALİ YANAÇ: MERSİN'İN ADINI DÜNYAYA DUYURACAĞIZ

Ayrıca Yanaç, ampute futbolunu daha iyi yerlere taşımak için çabalayacaklarını dile getirerek Mersin'in tek ampute futbol takımı olarak destek geldikçe ampute futbol camiasında ve milli takımda güzel işler yapacak futbolcular yetiştireceklerini söyledi.

Bu anlamda gerek Vali Ali Hamza Pehlivan, gerek Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'den ciddi anlamda destek gördüklerini vurgulayan Yanaç, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

"Gerek iş insanları olsun destek verdikleri zaman hiçbir şeyin boşa çıkmadığını gördük. Bu destekleri daha da arttıkça bu çocuklarımızı daha iyi yerlere getireceğiz ve ampute futbolda Mersin'in adını dünyada duyuracağız."

Editör: Huri Kaptan