Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, düzenlediği halk buluşmasında vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek önemli projeleri açıkladı. Başkan Köksal, Menteşe'de yapılacak en büyük yatırım olarak duyurulan kanalizasyon çalışmalarının Yeniköy'de başlayacağını belirtti. Bu projenin, bölgedeki altyapıyı önemli ölçüde iyileştireceğini vurguladı.

MENTEŞE YARAŞ BÖLGESİNDE YILDIRIM KAYNAKLI ORMAN YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ MENTEŞE YARAŞ BÖLGESİNDE YILDIRIM KAYNAKLI ORMAN YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

YENİKÖY'DE KANALİZASYON ÇALIŞAMALARI BAŞLIYOR

Köksal, kanalizasyon çalışmalarının ardından Bayır ve Akçaova mahallelerine de genişleyeceğini söyledi. "Yeni bir sağlık ekibi kurduk. Bundan sonra Menteşe Belediyesi'nin sağlık ekibini mahalle mahalle, sokak sokak göreceksiniz," diyerek, sağlık alanındaki yatırımlarına da dikkat çekti.

BAYIR VE AKÇAOVA'DA DA YAPILACAK

Ayrıca, vergi ve sigorta borçları hakkında da açıklamalarda bulunan Köksal, CHP'li belediyelerin seçim sonrası başarılarının ardından daha fazla mücadele etmek zorunda olduğunu belirtti. "Medyadan izliyorsunuz; belediyelerimizin vergi ve sigorta borçlarından dolayı haciz işlemleri uygulanıyor. Tasarruf tedbirleri genelgesi yayınlandı ve hayallerimizi gerçekleştirmemiz zorlaşıyor. Kreş dahi yapmamız yasaklandı, üç yıl boyunca bu tür yatırımlar mümkün değil," şeklinde konuştu.

Başkan Köksal,, zorluklara rağmen Menteşe'yi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.