Menteşe'de çıkan orman yangınına müdahale 3'üncü gününde devam ederken ciğerlerimiz alev alev yanıyor. İlk belirlemelere göre elektrik tellerinden kaynaklandığı açıklanan yangın, üç gün süren çalışmaların ardından da tamamen söndürülemedi. Orman yangınlarına dün havanın kararmasıyla ara verilen uçak ve helikopterlerle müdahale, günün ilk ışıklarıyla tekrar başladı.

MENTEŞE KIRAN YANGINI KISMEN KONTROL ALTINDA

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık orman yangınında kaydedilen yeni gelişmeyi aktardı. Menteşe Kıran yangınının kısmen kontrol altına alındığını bildiren Muğla Valisi Akbıyık konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şu ifadeleri aktardı:

"Menteşe Kıran Mahallesi'nde devam eden orman yangınını bir an evvel kontrol altına alabilmek için gece gündüz aralıksız müdahalemiz sonuç veriyor. Menteşe Kıran yangını kısmen kontrol altında. Ormanın Kahramanları ferahlatan haberi vermek için havadan ve karadan durmaksızın mücadele ediyor."

Menteşe'de trajik ölüm: Acılı baba, ağaca asılı halde ölü olarak bulundu Menteşe'de trajik ölüm: Acılı baba, ağaca asılı halde ölü olarak bulundu

Muğla orman yangını 3'üncü gününde! Ciğerlerimiz alev alev yanıyor Muğla orman yangını 3'üncü gününde! Ciğerlerimiz alev alev yanıyor

Editör: Huri Kaptan