Menteşe Haberleri, Menteşe Son Dakika Haber

Menteşe'de trajik ölüm: Acılı baba, ağaca asılı halde ölü olarak bulundu

Muğla'da 3 yıl önce intihar eden oğlunun acısına dayanamayan 65 yaşındaki Kadir Tepe Menteşe'de ağaca asılı halde ölü olarak bulundu. Acılı babanın geride bıraktığı notta "Kendim ettim, Halil İbrahim'im oğlum sana geliyorum, sizleri çok seviyorum beni sakın unutmayın" ifadelerine yer verdiği görüldü. Kadir Tepe'nin oğlunun uzman çavuş olduğu ve arkadaşının silahıyla kendi hayatına son verdiği aktarıldı.

Abone Ol

Menteşe'deki Düğerek yolu üzerinde ormanlık alanda 3 yıl önce oğlunu kaybeden bir kişi ağaca asılı halde ölü olarak bulunurken geride bıraktığı notta, "Halil İbrahim'im sana geliyorum" ifadelerini kullandığı görüldü. Aktarılan bilgiye göre, çevredeki vatandaşlar tarafından ağaca asılı halde bir erkek cesedi olduğu fark edildi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri gönderildi.

YÜREK DAĞLAYAN VEDA

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemelerde şahsın 65 yaşındaki Kadir Tepe olduğunu ve yaklaşık 1 hafta önce hayatını kaybettiğini belirledi. Cesedin arkasında, Tepe tarafından bırakıldığı açıklanan bir not bulundu. Notta, "Kendim ettim, Halil İbrahim'im oğlum sana geliyorum, sizleri çok seviyorum beni sakın unutmayın" şeklinde yazılı olduğu belirtildi. Kadir Tepe'nin cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UZMAN ÇAVUŞ OLAN OĞLU ARKADAŞININ SİLAHIYLA İNTİHAR ETMİŞ

Olaya ilişkin yapılan araştırmalarda Kadir Tepe'nin oğlunun uzman çavuş olarak Ankara'da görev yaptığı ve 3 yıl önce arkadaşının silahı ile kendi hayatına son verdiği bilgisi edinildi.