Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Menteşe ilçesindeki Atatürk İlkokulu'nun bahçesinde okul öncesi eğitimin çocuğun hayatındaki önemine vurgu yapmak ve toplumun bu alandaki farkındalığını artırmak amacıyla "Okul Öncesi Etkinlikleri" düzenlendi.

Anlamlı etkinliğe; Muğla Valisi İdris Akbıyık, Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Merve Fidem Barut, Muğla Uluslararası Genlik merkezi personelleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

MSKÜ'DE ÖZEL YETENEK SINAVLARI TAMAMLANDI MSKÜ'DE ÖZEL YETENEK SINAVLARI TAMAMLANDI

17 FARKLI ATÖLYE STANDI VE 2 BİLGİLENDİRME MASASI KURULDU

Çocuklar için 17 farklı atölye standı, veliler için ise 2 bilgilendirme masasının açıldığı etkinlik kapsamında çocuklar, çeşitli atölyelerde hem eğlenceli hem de eğitici aktivitelerle bir araya geldi. Diğer yandan etkinlik çerçevesinde boyama atölyesi, çini atölyesi, çocuk anne atölyesi, çocuk oyunları atölyesi, dikkat atölyesi, ebru atölyesi, fen atölyesi, geri dönüşüm atölyesi, jimnastik atölyesi, matematik atölyesi, müzik atölyesi, palyaçolarla eğlence atölyesi, resim atölyesi, sanat atölyesi, spor ve oyun atölyesi, STEM atölyesi, tiyatro atölyesi de kuruldu.

Ayrıca veliler için de "Okul Öncesi Bilgilendirme Etkinliği" ve "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Tanıtım Etkinliği" başlıklı bilgilendirme masaları kurularak velilere çocuklarının eğitim süreçleri ve okul öncesi eğitimin önemi hakkında ayrıntılı bilgiler aktarıldı. 
 

Editör: Huri Kaptan