Yatağan'da silahlı saldırı: Şüpheli Menteşe'de otobüs beklerken yakalandı Yatağan'da silahlı saldırı: Şüpheli Menteşe'de otobüs beklerken yakalandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe'deki otogar yolunda yapılacak olan yol çalışması nedeniyle geçici güzergâh değişikliği duyurusunda bulundu. Bugünden itibaren geçerli olan güzergâh değişikliği ile bazı yolların trafiğe kapalı olacağı bildirildi.

Menteşe'de Güzergâhlar Değişti! İşte Trafiğe Kapalı O Yollar

YOL ÇALIŞMASI BİTENE KADAR TAŞIT TRAFİĞİNE KAPATILACAK 

Buna göre  4 Ekim 2024-08 Ekim 2024 tarihleri arasında Muğla İli Menteşe İlçesi Dirgeme Yolu (otogar yolu) üzerinde yapılmaya başlanacak çift yönün otogardan dönüş yönünde yol çalışması sebebiyle yol çalışması bitene kadar taşıt trafiğine kapatılacak olup Menteşe ilçe merkezinden ilçe otogarına gidiş taşıt trafiğine açık olacaktır.

GÜZERGAH BİLGİSİ

Yol Taşıt Trafiğine Açılıncaya kadar: Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Ortaca, Dalaman, Datça ve Ula İlçelerinden gelen özel toplu taşıma araçlarının adliye önündeki durağa gelerek şehir merkezinde inecek yolcuları indirmeleri, sonrasında Atatürk bulvarı (çevre yolu) ve D-550 karayolu üzerinden devam ederek Menteşe İlçe otogarında güzergâhlarını tamamlayacağı, sefere çıkışta Otogar’dan adliye istikametine ise D-550 karayolu üzerinden, Atatürk Bulvarı ve kullanarak güzergâhlarına devam edecektir.

Bodrum, Milas, Yatağan ve Kavaklıdere İlçelerinden gelen özel toplu taşıma araçlarının ve "1-99 Havalimanı" güzergâhından gelen araçlar adliye önündeki durağa gelerek şehir merkezinde inecek yolcuları indirmeleri, otogardan çıkışta ilçelere ve havalimanına gidiş istikametinde ise D-550 çevre yolu ve Atatürk Bulvarı üzerinden adliye kavşağına gelerek güzergâhlarına devam edecektir.
"1-7 Menteşe Otogar-Stadyum-Avm-Toki", "1-8 Menteşe Otogar-Stadyum-Menteşe Devlet Hastanesi-Menteşe Yapı Koop." güzergâhlarında hizmet veren araçların sefere çıkışta Otogar’dan adliye istikametine ise D-550 karayolu üzerinden, Atatürk Bulvarı ve kullanarak güzergâhlarına devam edecektir.

"1-30 Menteşe-Denizova", "1-38 Menteşe-Meke", "1-39 Menteşe-Dağpınar" "1-16 Menteşe-Akkaya" ve"1-64 Stadyum-Otogar-Toki-Tıp Fakültesi-Kampüs" "1-56 Stadyum-Yeni Otogar-Yerkesik-Akbük-Ören" güzergâhlarında hizmet veren araçların Mahallelerden dönüş istikametinde Otogar'dan adliye istikametine ise D-550 karayolu üzerinden, Atatürk Bulvarı ve kullanarak güzergâhlarına devam edecek.

Muğlalılar dikkat! Güzergâh değişikliği ile o yollar trafiğe kapalı Muğlalılar dikkat! Güzergâh değişikliği ile o yollar trafiğe kapalı

Editör: Huri Kaptan