Kadın cinayetlerine bir yenisi dün sabah saatlerinde Menteşe'de eklenmişti. Bir kırtasiyede kasiyer olarak çalışan 40 yaşındaki Senem Kıvrık, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen 43 yaşındaki eşi Muhittin Kıvrık tarafından otomobilinin içinde karnından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından dağlık alanda doğru kaçan Katil eş, kısa süre içinde yakalandı. Zanlı bugün adliyeye sevk edildi.

Muhittin Kıvrık isimli kadın katilini ambulans şoförü olarak çalıştığı, kısa bir süre önce işinden ayrıldığı öğrenildi.

ARABADA BIÇAKLAYARAK KATLETMİŞTİ

Arabada tartıştığı karısını karnından bıçaklayarak kaçan Muhittin Kıvrık isimli şahıs Türkiye'deki kadın cinayetleri zincirine bir halka daha ekledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Senem Kıvrık hayatını kaybetti. Ambulans şoförü olduğu öğrenilen katil, cinayetten kısa süre sonra ormanlık alanda yakalandı.

Katil eş, bıçakladığı karısını kanlar içinde araçta bırakarak korkakça kaçtı. Orhaniye Mahallesi Zihniderin Caddesi bu sabah yaşanan olay büyük üzüntü yarattı.

MENTEŞE YARAŞ BÖLGESİNDE YILDIRIM KAYNAKLI ORMAN YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ MENTEŞE YARAŞ BÖLGESİNDE YILDIRIM KAYNAKLI ORMAN YANGINI BÜYÜMEDEN SÖNDÜRÜLDÜ

Senem Kıvrık

Görgü tanıkları Senem Kıvrık ve Muhittin Kıvrık isimli katil eşin otomobil park halindeyken içerde tartıştıkları bilgisini paylaştı. Tartışma bıçaklamaya dönüşünce araçtan inerek dağlık alana doğru kaçan Muhittin Kıvrık eşini ölüme terk etti.

Olay yerine acilen ambulans gelmesine rağmen Senem Kıvrık kaldırıldığı Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi kurtarılamadı.

MENTEŞE'DE KADIN CİNAYETİ! SENEM KIVRIK EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANARAK KATLEDİLDİ MENTEŞE'DE KADIN CİNAYETİ! SENEM KIVRIK EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANARAK KATLEDİLDİ