Türkiye'de yetkili makamlarca sık sık yapılan uyarılara rağmen vatandaşlar; kendisini savcı, hakim, asker, polis şeklinde tanıtıp kandıran dolandırıcıların ağına düşmeye devam ediyor. Kendisini savcı olarak tanıtan bir kişi, sıradan dolandırıcılık öyküsü ile Menteşe'de kendine bir kurban seçti. 

EMEKLİ İŞÇİ, KENDİNİ SAVCI OLARAK TANITAN DOLANDIRICIYA 3 MİLYON LİRA KAPTIRDI

DHA'da bugün yer alan habere göre Menteşe'de yaşayan emekli işçi F. Ö., kendisini 11 Eylül'de savcı olarak tanıtan bir kişinin arayarak "Adınız FETÖ soruşturmasına karıştı. Sizi bu durumdan kurtarmak için bize 3 milyon lira göndermeniz lazım" diyerek yönlendirmelerde bulunduğunu aktardı. Para avcılarının ağına düşerek dolandırdığını belirten F. Ö., şikayetçi oldu. 

"KARABAĞLAR YAYLA ŞENLİĞİ" YARIN BAŞLIYOR! TÜRKİYE'NİN ÇIKILMAYIP İNİLEN TEK YAYLASINDA... "KARABAĞLAR YAYLA ŞENLİĞİ" YARIN BAŞLIYOR! TÜRKİYE'NİN ÇIKILMAYIP İNİLEN TEK YAYLASINDA...

Menteşe'de Emekli̇ İşçi̇, Kendi̇ni̇ Savci Olarak Tanitan Dolandiriciya 3 Mi̇lyon Li̇ra Kaptirdi (1)

PARANIN TAMAMI KRİPTO VARLIKLARA AKTARILMIŞ

Bunun üzerine Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şikayet üzerine harekete geçti. Ekiplerce, bankaların genel müdürlükleri ile yapılan görüşmede F. Ö.'in gönderdiği paranın tamamının kripto varlıklara aktarıldığı görüldü.

TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİNİN YAKALANMASI İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışma kapsamında söz konusu şüphelinin S. Ö. olduğu tespit edildi. Edinilen bilgiye göre S. Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Editör: Huri Kaptan