Menteşe Haberleri, Menteşe Son Dakika Haber

Menteşe ve Milas'ta kesinleşmiş hapis cezası ile aranan iki şahıs tutuklandı

Jandarma ekiplerinin Milas ve Menteşe ilçelerinde düzenlediği operasyonlarda hakkında kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan iki şahıs yakalandı. Gözaltına alınan iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Abone Ol

Muğla genelinde aranan şahışların yakalanmasına yönelik jandarma ekiplerinin başarılı çalışmaları aralıksız sürüyor. İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerce, Milas ve Menteşe ilçelerinde icra edilen operasyonlar kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan iki kişi tespit edildi. 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">📌Muğla İl J. K.lığınca Milas ve Menteşe İlçelerinde icra edilen operasyonlarda haklarında 1️⃣4️⃣ yıl 1️⃣0️⃣ ay 1️⃣5️⃣ gün ve 8️⃣ yıl 3️⃣ ay 3️⃣ gün kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan Ç.D. ve M.M. isminde (2) şahıs yakalanarak cezaevine teslim edilmiştir. <a href="https://t.co/7R1zzVrK0j">pic.twitter.com/7R1zzVrK0j</a></p>&mdash; Muğla İl Jandarma Komutanlığı (@MuglaJandarma) <a href="https://twitter.com/MuglaJandarma/status/1844703404444074022?ref_src=twsrc%5Etfw">October 11, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

İKİ ŞAHIS TUTUKLANDI

Ekiplerce, hakkında 14 yıl 10 ay 15 gün ve 8 yıl 3 ay gün kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan Ç.D. ve M.M. ismindeki iki şahıs yakalandı.

Gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


Çember-23 operasyonu: Hapis cezası ile aranan 4 bin 139 kişi yakalandı Çember-23 operasyonu: Hapis cezası ile aranan 4 bin 139 kişi yakalandı